• Gratis porto ved ordre over 550kr ♡ 100% fornøydgaranti ♡
VELKOMSTTILBUD! Få 10% på din første ordre - bruk rabattkoden VELKOMMEN10

ZERO WASTE Vintermorgen, Peppermynte og Edelgran

  • 64,-

Håndlaget, naturlig såpe. OBS! Denne såpen ligger i tilbudskassa da den ikke lukter så mye peppermynte lenger. Når den blir tatt i bruk, kan man fremdeles

På lager.
Del

Håndlaget, naturlig såpe. 

OBS! Denne såpen ligger i tilbudskassa da den ikke lukter så mye peppermynte lenger. Når den blir tatt i bruk, kan man fremdeles kjenne en peppermynteduft.

Vintermorgen er en oppfriskende såpe med en klar duft av peppermynte. Den er tilsatt sheasmør og kastorolje for ekstra mykgjørende effekter. Peppermynte sies å ha god virkning på psykisk helse samt brukes for luftveisplager som tørrhøste, astma, bronkitt og influensa. Edelgran virker berologende og gjør at peppermynteduften ikke blir så skarp. Såpen skummer godt og føles silkemyk.

Anvendelse: hånd- og kroppssåpe.

110 gram.

Vegan

Såperisten kan du handle her.

Ingredienser: Forsåpet og uforsåpet olivenolje, kokosolje, sheasmør og kastorolje, eterisk olje av kornmynte og edelgran/lavendel, naturlig farge (kaolin leirepulver).

INCL: Sodium olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Kaolin clay, Abies Sibirica Needle Oil, Mentha Arvensis Herb Oil.

Dette er en håndlaget såpe. Vekt og utseende vil derfor variere noe, men ingrediensene vil alltid være de samme.

Forsiktighetsregler: kun til utvendig bruk og unngå kontakt med øynene. Stopp og bruk såpen ved hudirritasjoner.