• Gratis porto ved ordre over 550kr ♡ 100% fornøydgaranti ♡
VELKOMSTTILBUD! Få 20% på din første ordre - bruk rabattkoden VELKOMMEN20

Kundeservice - FAQ

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Denne siden vil bli oppdatert jevnlig med svar på spørsmål vi får fra dere. Vi ønsker å bli bedre for hver dag som går, så still oss gjerne spørsmål eller gi oss ris og ros. Feedback er en gave!

Kontakt oss:

Kontakt oss gjerne via e-post eller mobil: 

[email protected] 

mobil: 99 24 24 84.

Organisasjonsnummer: 932469308

100% fornøydgaranti

Alle produktene er laget av de beste ingredienser. Såpene og salvene har sikkerhetsrapport, er registrert i et offentlig EU-register og hos Mattilsynet. Det betyr mye for oss at du blir fornøyd med våre produkter. Hvis du ikke er fornøyd, kan du få pengene dine tilbake ♡

Hvordan vet jeg at produktene er trygge å bruke:

Alle såpene som selges i denne nettbutikken har sikkerhetsrapport og er godkjent for salg. Et Såpeliv er også registrert hos Mattilsynet. Det er strenge regler for produksjon og merking av kosmetikk og kroppspleieprodukter. Alle som selger og lager kosmetikk og kroppspleieprodukter i Norge, er pliktet til å følge alle de reglene. Å ha en sikkerhetsrapport vil si at et eksternt firma har gjennomgått oppskriftene svært nøye for å kontrollere at de følger alle lover og regler. De kontrollerer da at de er trygge for bruk. Alle såpene er også registrert i et europeisk register for kosmetikk. Dette registeret heter Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) og er EUs sentrale kosmetikkregister. 

Hvordan lages såpene:

Såpene til Et Såpeliv lages gjennom en prosess som kalles kald såpe-lagning. Her starter man med to boller; en med natriumhydroksid, eller lut, og vann og en bolle med alle oljene/plantefettet. Når innholdet i begge bollene har samme temperatur, blander man de sammen med en stavmikser. Deretter kan man tilsette eteriske oljer og farger etter ønske. Når blandingen har oppnådd ønsket konsistens, heller man de over i såpeformer. Man kan velge enkeltformer eller en slags brødform. Et Såpeliv bruker brødformvarianten. Man kan pynte såpetoppen ved å forme såpemassen, drysse over tørkede blomster osv. Såpen tas ut av formen dagen etter og kuttes i passende stykker. Deretter må de stå å herde i 4 uker. Men lut, det høres skummelt ut! Luten som brukes i såpelaging er den samme som man bruker til å lute fisk. Det er ikke noe lut igjen i såpene når du kjøper de. Hvis du har lyst til å se mer hvordan såpe lages, kan du besøke Instagramprofilen til Et Såpeliv. Der er det flere kortfilmer som viser prosessen. Klikk her: Et Såpeliv, Instagram

Frakt:

Vi tilbyr gratis frakt ved ordre over 550kr. Alle ordre som veier mer enn 350 gram, sendes med sporet levering via Posten. Når pakken sendes med sporet levering, vil du motta en melding fra Posten når en pakke er på vei til deg. Du trenger ikke betale toll på våre varer, da de sendes fra Norge. 

Moms:

Foreløpig er ikke varene hos Et Såpeliv momspliktige. Du betaler derfor ingen moms.

Retur og reklamasjon: 

For å returnere varer til oss tar du først kontakt med oss på [email protected]   

Kostnader for retur dekkes av kjøper. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dager etter at returen er mottatt og håndtert, til pengene er tilbakebetalt til deg. 

Returpolicy: Du kan returnere uåpnede og ubrukte produkter innen 14 dager. Hygieneprodukter, som såper, er det ingen angrerett på. Husk å merke returen med ditt navn og ordrenummer så vi vet hvilken ordre den tilhører. 

Uavhentet pakke: Dersom du velger å ikke hente ut pakken din eller nekter å motta den, er ikke dette ensbetydende med å benytte seg av angreretten. Pakker går automatisk i retur til oss fra posten etter angitt tid fra Posten (følg med på siste hentedato på hentemelding fra Posten), og vi belaster deg et administrasjonsgebyr på minimum 249kr per kolli for uavhentede pakker. 

Hvordan sendes varene mine og hvor lang leveringstid er det?

Alle våre varer sendes fra vårt lager i Lillestrøm innen 3 virkedager. Normal leveringstid er 2-5 dager, men ved uforutsette hendelser kan levering ta lenger tid. 

__

Vi følger forbrukertilsynets standard salgsbetingelser. 

Forbrukertilsynet, ekstern lenke