• ♡ Gratis porto ved ordre over 550kr ♡ ***uke 29-33: klikk og hent i Strømmen er kun tilgjengelig i uke 30***
♡ 100% fornøydgaranti ♡

ZERO WASTE Hvilepuls, Lavendel og Ylang Ylang

  • 64,-

Håndlaget, naturlig såpe. OBS! Denne såpa ligger i tilbudskassa da lavendelduften har blitt endel svakere og Ylang Ylang kommer tydligere fram. Veldig mang

På lager.
Del

Håndlaget, naturlig såpe. 

OBS! Denne såpa ligger i tilbudskassa da lavendelduften har blitt endel svakere og Ylang Ylang kommer tydligere fram. Veldig mange liker fremdeles denne lukten, men for noen blir det for lite lavendelduft. 

Hvilepuls har en nydelig duft av lavendel. Den er tilsatt sheasmør og kastorolje for ekstra mykgjørende effekter. Lavendel er en elsket aroma av mange og har en avslappende virkning. Ylang Ylang er tilsatt for en mer sammensatt duft og som et komplement til lavendel-aromaen. Ylang Ylang har en avslappende virkning, men kan også virke søvndyssende, antidepressiv og euforisk. Ylang Ylang er et kjent afrodisiakum og sies å være potensfremmende.

Anvendelse: hånd- og kroppssåpe.

110 gram.

Vegan

Såperisten kan du handle her.

Ingredienser: Forsåpet og uforsåpet olivenolje, kokosolje, sheasmør og kastorolje. Eteriske oljer av lavendel og ylang ylang. Mineralfargestoff (hvit og lilla MICA).

INCL: Sodium olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Lavendula Angustifolia Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Mica (Cl77891, Cl45410)

Dette er en håndlaget såpe. Vekt og utseende vil derfor variere noe, men ingrediensene vil alltid være de samme.

Forsiktighetsregler: kun til utvendig bruk og unngå kontakt med øynene. Stopp og bruk såpen ved hudirritasjoner.